پایگاه اطلاع رسانی حقوق

مشاوره حقوقی عدل گستر منیره کامران

پایگاه اطلاع رسانی حقوق

مشاوره حقوقی عدل گستر منیره کامران

خدایا همواره تو را سپاس می گذارم ، که هر چه در راه تو و در راه پیام تو پیشتر می روم و بیشتر رنج می برم ، آنها که باید مرا بنوازند ، می زنند ، آنها که باید همگامم باشند ،سد راهم می شوند، آنها که باید حق شناسی کنند ،حقکشی می کنند، آنها که باید دستم را بفشارند ، سیلی می زنند ، آنها که باید در برابر دشمن حمله کنند ، پیش از دشمن حمله میکنند و آنها که باید در برابر سم پاشی های بیگانه ستایشم کنند ، تقویتم کنند، امیدوارم کنند و تبرئه ام کنند ، سرزنشم می کنند ، تضعیفم می کنند ، نومیدم می کنند ،متهمم می کنند، تا در راه تو از از تنها پایگاهی که چشم یاری دارم و پاداشی ،نومید شوم ، چشم ببندم ، رانده شوم …تا تنها امیدم تو شود چشم انتظارم تنها به روی تو باز ماند ، تنها از تو یاری طلبم ، تنها از تو پاداش گیرم ، در حسابی که با تو دارم شریکی نباشد تا :

تکلیفم با تو روشن شود ، تا تکلیفم با خودم معلوم گردد تا حلاوت اخلاص را که هر دلی اگر اندکی چشید ، هیچ قندی در کامش شیرین نیست _ بچشم .


نویسندگان
آخرین نظرات

داشتن بادیگارد شخصی جرم است

منیره کامران | جمعه, ۲۲ آذر ۱۳۹۲، ۰۷:۰۶ ب.ظ


داشتن بادیگارد شخصی جرم است

شرایط استفاده از تجهیزات دفاع شخصی

 

 

 

بکارگیری نگهبانان زن برای استخرها و میهمانی های خصوصی،ممنوع بودن داشتن بادیگارد شخصی، ساماندهی شبگردی محلی، مجازات استفاده غیرمجاز از شوکر و افشانه اشک آور و کنترل دو هزار و ۹۴۰ نقطه از اماکن کشور توسط نگهبان محله مهمترین بخش های گفت وگوی مهر با رئیس مرکز انتظام پلیس پیشگیری است. موسسه انتظام به منظور ساماندهی شرکتهای مراقبتی و حفاظتی و ساماندهی تجهیزات دفاع شخصی در پلیس پیشگیری راه اندازی شده است. موسسه ای که امروز به عنوان مهمترین مرکز در نظم بخشی شناخته می شود. به همین منظور با سرهنگ ناصر سیفیان رئیس مرکز موسسه انتظام به گفتگو نشستیم که در ادامه می خوانید.

▪ در حال حاضر چه تعداد موسسه حفاظتی در کشور فعال است و وظیفهاین موسسات چیست؟

سرهنگ سیفیان رئیس مرکز انتظام پلیس پیشگیری: هم اکنون ۵۱۰موسسه خدمات حفاظتی و مراقبتی در کشور به منظور ساماندهی و قانونمند کردن امور نگهبانی و پیشگیری از وقوع جرم و تعرض به اماکن و رده های حفاظتی در کشور فعال هستند که با بکارگیری نیروهای آموزش دیده و تایید صلاحیت شده برابر قانون تجارت، کار و امور اجتماعی و آیین نامه های اجرایی نیروی انتظامی انجام وظیفه می کنند.

▪ تجهیزات دفاع شخصی با چه شرایطی واگذار می شود؟

برابر ابلاغ مصوبه پانزدهم مهر سال ۸۶ شورای امنیت کشور و دستورالعمل ابلاغی به نیروی انتظامی تهیه، توزیع و مجوز صدور استفاده شخصی ازافشانه اشک آور و شوکر بر عهده نیروی انتظامی است. گسترش شهرها و تغییر جرایم و ساماندهی و سازماندهی تجهیزات دفاعی و جلوگیری از فروش قاچاق آن و خطراتی که استفاده از این تجهیزات به وجود می آ ورد باعث شد تا چارچوب قانونی برای این موضوع تهیه شود.

هم اکنون پس از بررسی های لازم برای صنف های خاص که دارای تهدیدات خاص هستند همانند جامعه پزشکی، پرستاری، وکلا، زرگرها، داروخانه ها و صراف ها مجوز تجهیزات دفاع شخصی صادر می شود. همچنین داروخانه ها به ویژه داروخانه های شبانه روز که بیشترین معضل را با افراد لاابالی همچون معتادانی که برای گرفتن دارو درگیر می شوند دارند در اولویت واگذاری این تجهیزات هستند. این تجهیزات به منظور بازدارندگی تا حضور ماموران و یا حمله سارقان به آنها و به منظور نگهداشت فرد واگذار می شود.

▪ شرایط عمومی واگذاری تجهیزات دفاع شخصی چیست؟

شرایط عمومی دریافت این تجهیزات داشتن حداقل ۱۸ سال سن، تهدیداتجانی و مالی مشاغل در معرض تهدید، داشتن سلامت جسمی، روحی و روانی، توانایی به کارگیری از تجهیزات، عدم سوء پیشینه و عدم فساد اخلاقی است که با استعلام از پلیس امنیت مشخص می شود.همچنین شرایط خاص واگذاری این تجهیزات این است که افراد تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی به غیر از اعضای لشگری و کشوری که دارای حراست هستند می توانند با دریافت معرفی نامه از اتحادیه یا صنف خود برای درخواست این تجهیزات اقدام کنند.

خبرنگاران نیز با توجه به تهدیداتی که وجود دارد می توانند آنها را به پلیس پیشگیری اعلام کنند تا موضوع در کمیسیون ویژه بررسی شود و سپس از مرکز انتظام این تجهیزات را دریافت کنند.

▪ به جز نیروی انتظامی چه کسانی مجوز واگذاری این تجهیزات را دارند؟

تنها مرجع واگذاری تجهیزات دفاع شخصی مرکز انتظام پلیس پیشگیرینیروی انتظامی است و در تمامی سه قوه و همه افراد باید با کارت ویژه ای که از سوی این مرکز صادر می شود از این تجهیزات استفاده کنند. از شهروندان می خواهیم که از طریق شرکت های اینترنتی که تجهیزات دفاع شخصی را با قیمت های هنگفت تری و به صورت غیرمجاز واگذار می کند، خریداری نکنند چرا که برخی از این شرکتها مدعی هستند که کارت هایی که صادر می کنند برگه تردد در داخل طرح نیز هست که این موضوع ترفندی برای کلاهبرداری است.

شهروندان باید از خرید شوکر و افشانه غیراستاندارد که از طریق مبادی غیرقانونی واگذار می شود خودداری کنند. اسپری های خارجی که بیشتر به صورت غیرمجاز فروخته می شوند برای استفاده و حفاظت در برابر حیوانات وحشی است و چون دارای دوز بالای شیمیایی است احتمال نابینا کردن فرد و سوختگی پوست وجود دارد. ضمن اینکه شوکرهای خارجی نیز با ولتاژ بالا و اکثرا تا ۱۸۰۰ کیلووات فروخته می شود این در حالی است که یک ثانیه برق ۲۲۰ ولت می تواند فرد را به کام مرگ ببرد.

▪ نیروی انتظامی وارد کننده و فروشنده این تجهیزات است؟

وظیفه نیروی انتظامی کنترل فروشندگان تجهیزات است و خود ما هیچنقشی در فروش تجهیزات دفاع شخصی نداریم. هم اکنون ۴۸ موسسه خدمات حفاظتی وجود دارند که نمایندگی فروش هستند که این شرکتها پس از معرفی مرکز انتظام به وزارت دفاع رفته و با هزینه های خود تجهیزات را خریداری می کنند. توزیع این تجهیزات بر عهده نیروی انتظامی است و پس از صدور مجوز فرد به موسسات مجاز معرفی شده و بر اساس شماره ثبت شده افشانه در کارت تجهیزات را دریافت می کند. براساس قانون صدور مجوز سلاح بر عهده ارتش است و صدورمجوز تجهیزات دفاع شخصی را نیروی انتظامی بر عهده دارد.

▪ مجازات استفاده از تجهیزات غیرمجاز چیست؟

بنا به پیشنهاد وزیر دفاع در تبصره ۲ ماده قانون تشدید مجازات قاچاق سلاح و مهمات مصوب سال ۱۳۵۰ انواع افشانه های اشک آوری گازی مانند تهوع آور، خواب آور و بیهوش کننده که موج اخلال در تنفس کوتاه و بلند مدت می شود و انواع شوکرهای الکتریکی که منجر به اخلال عصبی شوند جزو سلاح سرد و شکاری محسوب شده و شامل مجازات های این قانون می شوند.

هرگونه حمل و استفاده و نگهداری از این گونه تجهیزات ممنوعیتغیرقانونی دارد و استفاده کننده غیرمجاز همانند مصادیق استفاده کننده از سلاح سرد محاکمه و مجازات می شوند. استفاده کنندگان از گازهای اشک آور علاوه بر جزای نقدی به جزای کیفری نیز محکوم می شوند که این مجازات شامل ۲ تا ۵ سال حبس برای نگهداری، فروش، حمل، استفاده یا هر نوع معامله دیگر با این وسیله است.

▪ داشتن بادیگارد شخصی در ایران امکان پذیر است؟

داشتن بادیگارد شخصی در کل کشور ممنوع و جرم است و شرکت هایی که اعلام می کنند بادیگارد در اختیار فرد قرار می دهند غیرقانونی هستند. به هیچ عنوان فردی برای حفاظت شخصی در قالب بادیگارد نداریم مگر فرد در رده افراد خاص کشوری باشد. شهروندان باید مراقب تبلیغات اینترنتی باشند و از این افراد استفاده نکند.

روزنامه مردم سالاری ( www.mardomsalari.com )


  • منیره کامران

نظرات  (۲)

  • محله پایتخت
  • درود بر شما
    از پیامی که ور وبلاگ ما گذاشتید بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم. حافظه رزمندگان پر از خاطراتی است که اکنون خود آنها هم در وقوع  آن ها شک دارند. مردم نمی دانند بر این جماعت چه گذشت. چگونه ممکن است 8 سال خیل افرادی را ببینی که با دل و جان به سمت مرگ میروند. وقتی عملیات تمام می شد عده ای از این که نرفته اند زار زار گریه کنند. و یا جوانی در سن 14 سالگی به جبهه می رود و پس از هشت سال که قطعنامه امضا می شود در سن 22 سالگی با پای مصنوعی بر دوش با جبهه ها خداحافظی می کند. در سینه این جماعت رازهایی است که در آینده آرام آرام برای نوه ها گفته می شود. زمان باید بگذرد.



          با اهداء سلام وتحیت


      از آشنائی با شما و مطالعه ی وبلاگ پـــُر بارتان  احساس  بالندگی وشادمانی  می کنم


    امید وارم  این آشنائی و تبادل اطلاعات مجازی موجبات اعتلای  کلیه ی هموطنان وپیشرفت


    تمدن و فرهنک متعالی  در جهت استحکام روابط انسان دوستانه بیش از پیش فراهم گردد.

    پاسخ:


    وقتی حرف راست می زنید

    فقط انسان هایی از دستتان عصبانی می شوند

    که تمام زندگیشان بر دروغ استوار است . .

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی