برنامه ها و دیدگاه ها
همشهریان فهیم، غیرتمند و دوراندیش خوانسار
با سلام و احترام
در آستانه انتخاب بزرگی دیگر برای تعیین سرنوشت شهری پرافتخار که آوازه و شهرت آن در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و مذهبی و هنری غیر قابل انکار است، قرار گرفته ایم. انتخابی که اگر درست و آگاهانه صورت پذیرد به شکوفایی بیش از پیش شهر و شهرستان منجر شده و اگر خدای ناکرده با کم دقتی و صرفاً بر پایه تعصب بیهوده صورت پذیرد، خسارتی جبران ناپذیر به توسعه و پیشرفت منطقه وارد خواهد ساخت و اثرات نامیمون آن در آینده شهر بروز خواهد نمود. خوشبختانه عملکرد شما مردم فهیم شهرستان ثابت کرده است که آنچه برای شما مهم است انتخابی بر پایه استدلال، دقت و آگاهی است و همین امر سبب شد که اینجانب به عنوان شهروندی کوچک جسارت نموده، با توجه به احساس دین و تکلیف نسبت به آینده شهر عزیز و زادگاه پر افتخار خود و در سایه سار لطف یکتای بی همتا، خدای باری تعالی و امید به حمایت شما مردم فهیم و دانای خوانسار، به صورت مستقل پا به عرصه این انتخابات نهم تا با تکیه بر قانون و توجه به ارزشهای والای اسلامی و ملی و محلی، ضمن ایجاد شور و نشاط انتخاباتی امیدوارانه در این عرصه حضور یابم.
با توجه به عدم امکان گفت و گوی مستقیم با یکایک شهروندان محترم به لحاظ نبود فضا و امکانات مناسب در این خصوص، ذیلاً مختصری از مهمترین برنامه های خود را که انشاا... در سایه تشکیل شورایی دانامحور و برنامه محور تحقق خواهد یافت، تقدیم شما عزیزان می نمایم تا در صورت پذیرش با آراء خود زمینه اجرای آن فراهم گردد:
·تشکیل صندوق حمایت از جوانان و نخبگان
شهرستان خوانسار همواره در عرصه های مختلف علمی، پژوهشی، مذهبی، فرهنگی، هنری، ورزشی و ... استعدادهای درخشانی داشته و رتبه آوران و نام آورانی در این زمینه ها داشته است. عدم وجود پایگاهی برای حمایت مستمر از نخبگان و جوانان برجسته شهرستان و هدایت استعدادهای موجود یکی از نیازهای اساسی شهرستان است که با تشکیل این صندوق و جذب حمایتهای دولتی و عمدتاً مردمی می توان به ادامه تحصیل نخبگان، حمایت از طرح ها و اختراعات و تشویق و اهدای جوایز درخور رتبه آوران صحنه های مختلف کمک نمود.
·پیگیری امکانات و رفاهیات بانوان
بر اساس آخرین اعلام رسمی مرکز آمار ایران به استناد سرشماری سال 1390، بیش از نیمی از جمعیت شهر خوانسار را زنان تشکیل می دهند. (از 21338 نفر جمعیت رسمی، 10800 نفر زن هستند) بافت مذهبی ویژه شهرستان خوانسار و عدم وجود امکانات رفاهی، تفریحی و ورزشی متناسب با نیازهای بانوان خوانسار یکی از مسائل و مشکلاتی است که تا کنون به طور جدی مورد توجه قرار نگرفته است. دختران، خواهران و زنان پاک و نجیب خوانسار نباید به دلیل نبود اماکنی ویژه برای رشد و شکوفایی استعدادهای خود، احساس سرخوردگی، ناامیدی و افسردگی نمایند. باید برنامه ریزی شود تا مبادا نبود امکانات و رفاهیات بانوان خدای ناکرده زمینه ساز فساد و یا سبب مهاجرت به شهرستان های دیگر شود.
تاسیس اماکن رفاهی-تفریحی بانوان از حداقل حقوق زنان است که در صورت پذیرش اینجانب در شورای شهر در کنار تلاش برای توسعه اماکن عمومی در تحقق آن خواهم کوشید.
·دفاع از حقوق شهروندی و شهروند محوری
همه کسانی که در شهر زندگی می کنند، شهرنشین محسوب می شوند، اما وقتی پای حقوق و وظایف پیش می آید، واژه شهروند واژه ای مناسب و درخور همه ساکنان یک شهر است. آنچه عموماً برای شهروندان یک شهر تعریف می شود، انتظارات و وظایفی است که بر عهده آنان قرار می گیرد. با این حال باید توجه داشت که هر شهروند در قبال وظایفی که برای پیشرفت شهر خود دارد، باید بتواند از حقوق تعریف شده قانونی خود، حداکثر استفاده را ببرد.
با توجه به تحصیلات و تجربه تخصصی اینجانب در زمینه حقوق، آشنا کردن شهروندان با حقوق اساسی و قانونی خود در حوزه های شهری و توجه و دفاع از حقوق آنان در مصوبات شورا به ویژه در تدوین بودجه و عوارض سالانه شهرداری یکی از مهمترین برنامه های اینجانب در صورت ورود به شورا خواهد بود.
·توسعه علمی و دانشگاهی
مسئولین و شوراهای گذشته، اقدامات خوبی را با همکاری مردم فرهنگ دوست شهرستان در احداث و راه اندازی واحدهای دانشگاهی شهرستان انجام داده اند. ادامه این راه ارزنده و به ویژه توسعه رشته های دانشگاهی به ویژه پیگیری مقاطع تحصیلی بالاتر از جمله کارشناسی ارشد و دکترا در مراکز آموزش عالی شهرستان، از اولویت های منطقه است که علاوه بر کمک به رونق جمعیتی، اقتصادی و اجتماعی شهرستان، می تواند به رشد علمی بسیاری از شهروندان و به ویژه بانوانی که امکان تحصیل در سایر مناطق کشور را ندارند منجر شود. این موضوع یکی از برنامه های اساسی اینجانب در شورا خواهد بود.
·نگاه جامع به توسعه ی شهر و گسترش عادلانه امکانات
بر اساس آخرین سرشماری رسمی کشور 6655 خانوار در خوانسار سکونت دارند. از سویی با توجه به این که گسترش طولی شهر خوانسار و باغ شهربودن آن و پراکندگی خانه ها و محلات سبب بروز مشکلاتی در خدمات رسانی عادلانه گردیده، باید امکانات و خدمات شهری متناسب با ویژگی های محلی و خصوصیات هر منطقه به صورت عادلانه تقسیم شود. بدون شک در صورت عدم توزیع متوازن امکانات و خدمات بسیاری از محلات به ویژه محلاتی که در حاشیه قرار دارند، خالی از سکنه شده و مناطق مرکزی شهر با تراکم جمعیت و متعاقب آن مشکلات جدی در زمینه های مختلف از جمله گرانی زمین و مسکن، ترافیک و ... مواجه خواهند شد.
شورای آینده می تواند با نگاهی علمی، جامع و دقیق و با بهره گیری از ایده ها، نظرات و حمایت خود شهروندان در این راستا اقدامات شایسته ای را انجام دهد.
·حمایت از صنعت گردشگری
موقعیت طبیعی شهرستان خوانسار و ویژگی های منحصر بفرد آن می تواند خوانسار را به یکی از قطب های گردشگری مرکز ایران مبدل کند. توجه به زیرساختهای گردشگری شهر خوانسار و ایجاد زمینه هایی برای پایدار و ماندگار کردن گردشگران در شهر می تواند به رونق و شکوفایی اقتصادی شهر و رفع معضل بیکاری کمک شایانی کند. برنامه ریزی های لازم جهت مدیریت و ساماندهی محیطهای طبیعی، قابل بازدید کردن اماکن تاریخی و سوق دادن گردشگران به بازارهای محلی باید مدنظر شورای آینده قرار گیرد.
·سازماندهی مبلمان شهری و فضاهای عمومی
سیمای بصری شهر نقش مهمی در سلامت روح و روان شهروندان دارد. استفاده از مبلمان شهری مناسب، رنگهای متنوع و زیبا و وجود نظم و انضباط در تاسیسات شهری از موارد مهمی است که باید به صورت سیاست گذاری های کلی توسط شورای اسلامی شهر تدوین و به شهرداری و دستگاههای دیگر ابلاغ شود.
سایر دیدگاهها:
·تقویت همه جانبه مشارکت کلیه مردم در امور اجتماعی اقتصادی فرهنگی رفاهی و بهره گیری از نظرات متخصصان و افراد صاحبنظر و با تجربه
·پیگیری رفع معضلات بهداشت و درمان شهری
·کوشش برای تشکیل و تقویت نهادهای مردم نهاد برای پیشرفت کلیه اقشار جامعه
·تلاش در جهت گسترش مراکز تفریحی ورزشی به ویژه برای قشر جوان
رعایت حقوق شهروندی در مصوبات شورا مساله بسیار بسیار مهمیه که امیدوارم شما و دیگران اگه راه پیدا کردید فراموش نکنید