منتظران مهدی
- ۵ نظر
- ۲۸ آذر ۹۲ ، ۱۷:۲۷
بسم الله الرحمن الرحیم
برای شروع به طرح دعوا و مراحل دادرسی برای احقاق حق هر شخصی باید اصولی را رعایت کند که هم طرح دعوای وی مورد قبول دادگاه باشد و هم بتواند به نتیجه مطلوب خود برای اقامه دعوا دست یابد . به طبع رعایت و نگارش این اصول نیاز به دانش تخصصی خود دارد که از حیطه افراد معمولی که سر رشته ای در این موارد ندارند خارج است و اگر هم توسط افراد معمولی نگارش شود اصولا کمتر از یک درصد از آنها نتیجه دارند زیرا ترفندها و اصول خاص هر مورد قطعا رعایت نشده است . می توان به جرات گفت که این نگارش و اصول ها نیاز به علم خاص خود را دارد و حتی به نظر حقوقدان های محترم ، عریضه نویسان دادگاه از علم کافی برخوردار نبوده و فقط از روی تجربه به این نگارش ها دست می زنند که در بیشتر موارد به ضرر اشخاص مدعی نتیجه خواهد داد و یا به نتیجه مطلوب خود نخواهند رسید .
برای رسیدن به اهداف مطلوب و گره گشایی از کار هموطنان عزیز ، تیم حقوقی ای متشکل از وکلا و دانش آموختن با تجربه ای تشکیل داده ایم که تمامی این موارد در تخصص آنها است که آماده همکاری با شما عزیزان می باشند .
واژه شناسی نگارش ها
دادخواست : شکوائیه ای است که شخص به طور کتبی در برگ مخصوص به دادگاه می دهد و به موجب آن دادخواهی می کند . دادخواست دهنده را خواهان می گویند و طرف مقابل را خوانده می نامند .
شکوائیه : عبارت است از تقاضای کتبی یا شفاهی برای رسیدگی به یک جرم که معمولا از سوی شاکی یا ذینفع ارائه می شود .
اظهارنامه : وسیله قانونی بیان مطلب است و برگی است که ضمن آن هر کسی می تواند حق خود را از کسی که حقی بر گردن او دارد مطالبه نماید و یا اگر اظهاراتی دارد و به طریق رسمی به طرف اعلام نموده و از او جواب بخواهد . بنابراین هرکسی می تواند قبل از دادن دادخواست به دادگاه های دادگستری حق خود را به وسیله اظهارنامه مطالبه نماید مشروط بر اینکه موعد مطالبه رسیده باشد .
لایحه : دفاعیاتی از که هریک از طرفین دعوا می تواند به صورت کتبی نوشته و به دادسرا یا دادگاه تحویل دهند . لایحه اگر به صورت دقیق تنظیم شود می تواند نتیجه خیلی مطلوبی به دنبال داشته باشد و یکی از ابزارهای مهم در هنگام ررسیدگی به پرونده است .
( هزینه مطالعه پروند مجزا از تنظیم لایحه است )
نکته :
تمامی موارد فوق نیاز به دانش بالایی دارد تا شخص بتواند با ارائه آن مقصود اصلی خود را از دادگاه بخواهد و به نتیجه برسد .
هزینه تمامی موارد فوق بستگی به پرونده و نوع و درجه دادگاه دارد .
در قسمت تماس با ما هماهنگی نمایید.
نظرات مشورتی |
26/12/888130/7 شماره پرونده 1777-118-88 جناب آقای دکترطهماسبی مدیرکل محترم تدوین لوایح وآیین نامه های قوه قضائیه
بازگشت به شماره های 501/816/9000 مورخ 21/11/88.و501/832/9000 مورخ 1/12/88 نظریه مشورتی کمیسیون تهیه لوایح قضائی اداره کل حقوقی واسناد ومترجمین رسمی قوه قضائیه به شرح زیراعلام می گردد: طبق ماده یک اساسنامه فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران این فدراسیون یک نهاد غیردولتی و دارای شخصیت حقوقی است ، اهداف و وظایفی نیز که برای این نهاد در مواد 4 و 5 ذکر شده است آن را به صورت یک مؤسسه غیردولتی معرفی می نماید و این مطلب با موارد مذکور در ماده 5 قانون دیوان محاسبات عمومی کشور که مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی را تعریف کرده است انطباق دارد. وچون مؤسسات عمومی غیردولتی نیز حسب مقررات بند الف ماده 13 قانون دیوان عدالت اداری در شمار مؤسسات و نهادهائی که اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی حق شکایت از آنها را در این دیوان دارند به حساب نیامده است . باتوجه به جهات فوق اولاً رسیدگی به شکایات علیه مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی احصاء شده در قانون فهرست نهادها ومؤسسات عمومی غیردولتی درصلاحیت دیوان عدالت اداری نیست . ثانیاً- رسیدگی به شکایات علیه فدراسیون فوتبال نیز در صلاحیت این دیوان نمی باشد، در هردومورد رسیدگی به شکایات مزبور در صلاحیت دادگاه های عمومی است./ن
مدیرکل اداره حقوقی و اسناد و امور مترجمین قوه قضائیه دکتر حمید گوینده |
شماره۴۴۶۰۸/۱۰ ۲۱/۷/۱۳۹۲
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر حسن روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
عطف به نامـه شماره ۲۲۷۳۹۵/۳۶۴۸۴ مورخ ۴/۱۲/۱۳۸۷ در اجرای اصل یکصد و بیست وسوم (۱۲۳) قانوناساسی جمـهوری اسلامی ایران قـانون حمایت از کودکان و نوجوانان بیسرپرست و بدسرپرست که با عـنوان لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان بیسرپرست به مجلسشورایاسلامی تقدیم گردیده بود، با تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ ۳۱/۶/۱۳۹۲ و تأیید شورای محترم نگهبان به پیوست ابلاغ میگردد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ـ علی لاریجانی
شماره۱۲۹۲۴۴ ۱/۸/۱۳۹۲
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ـ وزارت دادگستری
در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران «قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بیسرپرست و بدسرپرست» که در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ سی و یکم شهریور ماه یکهزار و سیصد و نود و دو مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۱۰/۷/۱۳۹۲ به تأیید شورای نگهبان رسیده و طی نامه شماره ۴۴۶۰۸/۱۰ مورخ ۲۱/۷/۱۳۹۲ مجلس شورای اسلامی واصل گردیده است، به پیوست جهت اجرا ابلاغ میگردد.
رئیس جمهور ـ حسن روحانی
قانون حمایت از کودکان و نوجوانان بیسرپرست و بدسرپرست
ماده۱ـ سرپرستی کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست به منظور تأمین نیازهای مادی و معنوی آنان، با اذن مقام معظم رهبری و مطابق مقررات این قانون صورت میگیرد.
ماده۲ـ امور مربوط به سرپرستی کودکان و نوجوانان بیسرپرست، با سازمان بهزیستی کشور است که در این قانون به اختصار سازمان نامیده میشود.
به سلامتیه مادرم ! تنها کسی که همیشه بیشتر از خودش و بیشتر از خودم به من “اهمیت” داده…
به سلامتی پدری که همیشه سخت ترین ها را داشت که من بهترین ها را داشته باشم …
آئین نامه تعرفه حق الوکاله ، حق المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری و وکلای موضوع ماده 187 قانون برنامه سوم توسعه جمهوری اسلامی ایران
تا به حال در اطراف ما درگیری های اتفاق افتاده که گاهی منجر به ورود صدمه به طرف مقابل گردیده در ذیل ما قانون جراحات را من باب آشنایی بیشتر شما بیان میکنیم
فصل ششم ـ دیه جراحات
ماده 709- جراحات سر و صورت و دیه آنها بهترتیب ذیل است:
الف- حارصه: خراش پوست بدون آنکه خون جاری شود، یکصدم دیه کامل
ب- دامیه: جراحتی که اندکی وارد گوشت شود و همراه با جریان کم یا زیاد خون باشد، دوصدم دیه کامل
پ- متلاحمه: جراحتی که موجب بریدگی عمیق گوشت شود لکن به پوست نازک روی استخوان نرسد، سهصدم دیه کامل
ت- سمحاق: جراحتی که به پوست نازک روی استخوان برسد؛ چهارصدم دیه کامل
ث- موضحه: جراحتی که پوست نازک روی استخوان را کنار بزند و استخوان را آشکار کند، پنجصدم دیه کامل
ج- هاشمه: جنایتی که موجب شکستگی استخوان شود گرچه جراحتی را تولید نکند، دهصدم دیه کامل
چ- منقله: جنایتی که درمان آن جز با جابهجا کردن استخوان میسر نباشد، پانزدهصدم دیه کامل
ح- مأمومه: جراحتی که به کیسه مغز برسد، یکسوم دیه کامل
خ- دامغه: صدمه یا جراحتی که کیسه مغز را پاره کند، که علاوهبر دیه مأمومه، موجب ارش پاره شدن کیسه مغز نیز میباشد.
|
شرایط عمومی
هر یک از انواع بیمه ها شرایط عمومی دارد که تمام توضیحات در آن موجود است و هر خریدار بیمه صرفاً نباید به گفته های افراد اکتفا کند . با توجه به اینکه در زمان پرداخت خسارت تنها به بیمه نامه و فرم پیشنهاد تکمیل شده توسط خریدار بیمه و اسناد و مدارک کتبی استناد می شود پس اظهارات هر نماینده و یا هر کارمند بیمه دلیل قابل قبولی نخواهد بود . پس در هنگام خرید بیمه نامه حتماً باید شرایط عمومی مطالعه شود . این شرایط عمومی همراه بیمه نامه و حتی پشت بیمه نامه چاپ شده است . در زمان انعقاد قرار داد خریدار بیمه نامه با امضای یک برگه اعلام می کند که با اطلاع کامل از شرایط عمومی ، بیمه نامه را خریداری نموده است .
تعاریف کلی
1- بیمه گر – بیمه گر شرکت بیمه است که مشخصات آن در بیمه نامه قید می گردد و جبران خسارت و پرداخت غرامت ناشی از حوادث احتمالی طبق شرایط مقرر در بیمه نامه را به عهده می گیرد .
2- بیمه گذار – بیمه گذار شخص حقیقی یا حقوقی است که مشخصات نامبرده در بیمه نامه ذکر می گردد و پرداخت حق بیمه را تعهد می نماید .
3- بیمه شده – بیمه شده شخصی است که احتمال تحقق خطر یا خطرات مشمول بیمه نامه ، برای او موجب انعقاد بیمه نامه می گردد .
4- ذینفع – ذینفع شخص یا اشخاص حقیقی یا حقوقی هستند که بیمه نامه به نفع آنها منعقد شده و مشخصات آنان در
بیمه نامه ذکر گردیده است .
5- حق بیمه – حق بیمه وجهی است که بیمه گذار در مقابل تعهدات بیمه گر می پردازد .
6- سرمایه بیمه و یا غرامت بیمه – سرمایه بیمه و یا غرامت بیمه وجهی است که بیمه گر متعهد می گردد در صورت تحقق خطر یا خطرات مشمول بیمه طبق شرایط بیمه نامه به ذینفع بپردازد .
7- حادثه – حادثه موضوع بیمه عبارتست از هر واقعه ناگهانی ناشی از یک عامل خارجی که بدون قصد و اراده بیمه شده بروز کرده منجر به جرح ، نقص عضو ، از کار افتادگی ، فوت یا خسارت دیگر بیمه شده گردد .
8- مدت بیمه نامه – مدت بیمه یکسال تمام شمسی است و از ساعت 12 ظهر روزی که به عنوان تاریخ شروع بیمه نامه قید گردیده است ، آغاز و در ساعت 12 ظهر روز انقضاء بیمه نامه خاتمه می یابد . مگر آنکه بین طرفین به نحو دیگری توافق شده باشد .